turjenta.net 

Hjem

Utenlandsturer

Turer i Norge

Hverdagsliv

Til bildegalleri

Lenker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lavvotur på Føyno

Helga 21.-23. november var vi på tur på Føyno, akkurat ett år etter Huglo-turen. Vi hadde ei kjempehelg!!! Og selv om ikke så mange som overnatta, så fikk vi besøk, og det var koselig. Jeg synes bare så synd på alle de som ikke vet hva de går glipp av!!

Kathrine og jeg dro ut på Føyno på fredag formiddag for å finne en fin lavvoplass og sette opp lavvoen. Vi fant en kjempefin plass sør på Føyno, henta lavvoen og en del bagasje og gikk å satte opp lavvoen. Så dro vi for å handle, pakke de siste tingene og hente Karl. Ved fem-tida dro vi ut igjen. Når vi gikk fra bilen begynte det å pøsregne, og lure meg hadde regntøyet i lavvoen... Men jeg hadde jo tørre klær i lavvoen, så regnet gjorde egentlig ingen verdens ting. Fredagskvelden koste vi oss inne i lavvoen. Takket være snille mennesker på Føyno som gav oss litt god opptenningsved fikk vi grilla pølser og pinnebrød inne i lavvoen og koste oss skikkelig! Ingen røykforgiftninger denne gangen!!

Lørdag gikk vi langs vestsiden av øya til bomstasjonen for å møte Arild, Kjell Ole og Bodil som kom på besøk. Bodil sluttet seg til overnattingsgjengen. Når det begynte å bli mørkt bestilte vi pizza som Annbjørg, Jørn Rune og Louise kom til oss med. Mens Bodil og jeg møtte de andre tente Kathrine og Karl opp bål, så vi satt og koste oss med pizza rundt bålet i lavvoen. Nam, nam!! Nok en koselig kveld i lavvoen! Og når gjestene hadde godt for kvelden spiste vi sjokoladepudding som egentlig var tiltenkt en feiring på søndagen, men som gjorde seg veldig godt til å feire at Kathrine og Karl hadde forlova seg!!

Søndagen kom Trygve på besøk mens vi fremdeles dro oss i soveposene. Men det var jo kjempekjekt at han ville hjelpe oss å bære lavvo og bagasje tilbake over brua da!!!