turjenta.net 

Hjem

Utenlandsturer

Turer i Norge

Hverdagsliv

Til bildegalleri

Blogg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt om meg

Jeg er gift med Helge og bor på Moster i Hordaland. Vi flyttet hit i romjulen 2011, og i mars 2013 ble vi foreldre til verdens flotteste lille prinsesse, og livet dreier seg nå rundt Synne Kristin.

Jeg kommer opprinnelig fra Nes i Hallingdal, Helge er fra Nordfjord. Vi har bodd i Nes i Hallingdal, Hedalen og på Beitostølen i Valdres, før vi flyttet vestover til Moster. Jeg studerte på Stord, så ville gjerne tilbake til Sunnhordland.

Ved siden av tur-, geografi- og fotointeressen liker jeg også å spille spill, se litt film og selvfølgelig være med venner og familie! Jeg er tante til 7 flotte unger. Ellers er jeg sportsinteressert, det er nok fotball og skiskyting som står på toppen av lista når det gjelder å se på tv, i hver sin sesong. Den aktive sportsdeltagelsen har nok blitt litt mindre de siste åra dessverre, men syns fortsatt det er veldig moro med ballspill, særlig fotball og innebandy!

På denne sida vil jeg legge ut bilder og aktiviteter som ikke passer i de andre kategoriene... En del bilder av familie og venner vil nok ligge i private album i fotogalleriet mitt. Syns du at du kjenner meg godt nok til å få tilgang, uten at du har fått invitasjon, send meg en mail (bharaldset@gmail.com), så skal vi se om du ikke får mail med invitasjon til å lage et passord.. ;-)

Flere oppdateringer får du i bloggen min - se link oppe til høyre!

Synne Kristin

Det største som har hendt oss, er da vi i mars 2013 ble foreldre til ei fantastisk lita prinsesse. Bilder kan du finne i albumet her.

Moster

Vi flyttet til Moster i romjulen 2011, og trives veldig godt i eget hus. Godt er det å kunne sitte i godstolen i stua og kikke på båtene på Bømlafjorden. Her ser du noen bilder av utsikten og fra vår nye heim.

Beitostølen - rød 1

I vinterferien fikk jeg endelig prøvd det flotte turterrenget på Beitostølen! Jeg våknet til knallblå himmel og ingen vind, og MÅTTE ut! :-) Jeg gikk den runden som heter rød 1 og som går inn til Vinstre. En kjempetur!! Bilder kan du finne her.

Bryllup 17. juli 2010

17. juli feiret vi bryllup i Rukkedalen. Det var en fantastisk dag som du kan lese mer om her. Bilder fra dagen finnes i dette albumet.

Nes Østmark - Hedalen

Med kjæreste i Hedalen blir det mange turer over "Auståsen" til Valdres... Veien er kanskje ikke den beste, det er iallefall nok av humper - men det er utrolig flott natur å se på veien! Her finner du noen bilder.

 

 

Helge

Mannen som kom ramlende inn i livet mitt høsten 2009, har blitt en viktig del av hverdagen min! Helge er nordfjording, men på nyåret 2010 fikk jeg han heldigvis noe nærmere, da han flytta fra Måløy til Hedalen, for å begynne som barne- og ungdomsarbeider i kirka der. 17. juli 2010 gifter vi oss i Nes kirke! :-)

Her er bilder av Britt Marie og Helge, og bilder fra Nordfjord.

30+30 bursdagsfeiring

Kathrine og jeg slo oss sammen om bursdagsfeiring i august, ca et halvt år for seint.. Men feiringa ble bra, med gode venner og god mat! Takk til alle som kom, og for det dere tok med dere. For å se bildene her, logg på - passord får du ved å sende meg en mail.

Kattepusen min

Da jeg fikk mus i hus igjen, for halvannet år siden, var det veldig lett å gå til anskaffelse av katt! Tommelise og jeg har blitt veldig gode venner, selv om ho kanskje ikke var så fornøyd da ho gikk rundt med krage, etter å ha blitt sterilisert i sommer... Bilder av min gode venn finner du her.

Nesbyen - norges varmeste

Selv om det selvsagt er rukkedøling jeg er, så bor jeg nå altså på Nesbyen. Men jeg får nå kjøre opp til Rukkedalen for å gå på jobb hver dag iallefall! Og til vestlandet ei og anna helg - vennene mine sier jeg egentlig er vestlending... Her finner du et album med bilder fra Nesbyen, foreløpig er de fleste tatt i fjor høst.